ASENNETTA. JAKSAMISTA. HYVINVOINTIA.

Milloin asennesparrauksesta on Sinulle eniten hyötyä:

Konseptimme on luotu joustavaksi ja eri yhteisöihin sopivaksi hyödyntäen kallisarvoista hiljaista, vanhaa ja uutta tietoa. Vankka kokemus eri alojen eri aikakausien haasteista on vahvistanut käsitystämme siitä, kuinka suuri merkitys henkilökunnan ja työyhteisön hyvinvoinnilla on yritystoiminnan sujuvuuteen. Työyhteisön rikkinäisyys tai sidosryhmien kontaktien hiipuminen vaikuttaa suoraan palvelun tai tuotteen haluttavuuteen. Vaikeimmissa tilanteissa henkilökunta on asettanut henkilökohtaiset tarpeensa yrityksen edelle, jolloin tarve olla ammattilainen ei ole enää ykkösproriteetti.

Meidän tehtävänämme on muistuttaa työn tekemisen tärkeydestä! Saada yksittäinen ihminen ymmärtämään merkityksensä liikeidean toteutumisen ja tuottavuuden näkökulmasta, kertoa asenteen vaikutuksesta, kannustaa voimavarojen hiipuessa ja ennen kaikkea: maksimoida onnistumisesta tuleva voimavara.

 

Mitä, miksi ja mihin?

Valmennusta
aurinkoiset asenteet olli henkilokohtaisesti

Valmennus sopii organisaation muutoshankkeiden starttivaiheeseen tai tilanteisiin, 
jolloin henkilökunta tai yhteisö tarvitsee erityistä lisäpotkua työelämässä jaksamiseen ja yhteishengen luomiseen. Erityisesti raskaan ajanjakson läpikäymisessä tarvitaan eniten uskoa ja iloa tulevaa kohtaan. Esim. teemme koulutus- ja valmennusprojekteja kokonaisvaltaisena toteutuksena tai muun koulutuksen yhteyteen tuomaan yhteisymmärrystä ja sparrausta.

Työyhteisön sparraus ja kannustaminen

Kiitos ja palkitseminen! Esim. haastellisen ajanjakson tai projektin päätteeksi on hyvä muistuttaa yhteisöllisyyden tärkeydestä ja onnistumisen tuomasta ilosta. Teemme myös sparrausta vuoden tai alkavan kauden alkuun "Kick Off"  tyyppisesti antamaan draivia alkavalle ajanjaksolle. Lisäksi esiinnymme henkilöstöryhmien kokoontumisissa ja tilaisuuksissa, kuten TYHY -päivillä tai illanistujaisissa. Henkilökunnan toimivuudessa piilee yrityksen menestys ja silloin asenne on avainasemassa.

Tilaisuudet ja edustaminen

Palvelumme sopivat myös ohjelmaksi sidosryhmien ja yhteistyökumppanien tapaamisiin: edustustilaisuudet, messut, illanvietot tai vastaavat tapahtumat ovat oivallisia tapahtumia motivoida työyhteisöä sekä luoda inspiroivaa energiaa omaan toimintaverkkoon. Kertomalla yrityksenne tilanteen, pystymme tarjoamaan juuri teille tarvittavan kokonaisuuden, oli kyseessä pikkujoulut, syntymäpäivä- tai merkkipäivät.

Tunne on tärkeämpi kuin todellisuus!

Kun kielteisyys ottaa vallan, se johtaa loppuunpalamiseen. Omalla asenteella voi parantaa toiminnan tulosta, taata itselleen ja muille turvallisuutta. Yritys itsestään ei tee mitään, vaan siellä työtä tekevät ihmiset.


Henkilökunnan myönteinen, eteenpäin vievä asenne ja ammattiylpeys luovat työyhteisön menestymisen edellytykset.

Yhteystiedot

Koulutuspalvelut Aurinkoiset Asenteet

Olli Linjala

Myynti ja varaukset Pertti af Hällström 0400 708 017
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.