ASENNETTA. JAKSAMISTA. HYVINVOINTIA.

Laatu on Vastuullani

Asenne ei ole yksityisasia. Vastuu on jokaisen asemaan tai ammattiin katsomatta. Asenne helpottaa tai vaikeuttaa myös muiden toimintaa.

aurinkoiset asenteet vastuu hyvinvoinnista

Emme opeta, vaan herättelemme ajatuksia.
Miten minä voin kasvattaa luottamusta ja vastuun kantamista huomisesta.

Terve kate on ainut turvani. Muuta ei ole.Miten voin asenteellani parantaa toiminnan tulosta, taata itselleni ja muille turvallisuutta.

Taito ja tieto ovat hyödyttömiä, jos halu puuttuu.
Henkilökunnan myönteinen, eteenpäin vievä asenne ja terve ammattiylpeys luovat vastuun kantamisen ja työyhteisön menestymisen edellytykset.

Aiheena jaksaminen, työssä onnistuminen ja oivaltaminen sekä ihmisten välinen yhteistyö, kanssakäyminen, henkilökohtainen vastuun kantaminen ja työyhteisön taloudellinen menestyminen.

Onko henkilökunnan henkinen vire korkea? Ymmärtävätkö he miten syntyy laadukas toiminta, yhteishenki ja turvallisuutta tuova työyhteisön taloudellinen menestyminen? Osaavatko he ehkäistä työuupumusta? Haluavatko he auttaa työkaveriaan onnistumaan? Tajuavatko he kuinka kallis sana OHO on työyhteisölle? Huippuosaajat saattavat tehdä susia jopa 10 % työyhteisönsä liikevaihdosta. Asenteella on uskomaton merkitys.

Tämä esitys ei jätä ketään kylmäksi. Virittelemme kunkin ajatuksia itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Se vaikuttaa myös ammattiylpeyteen ja sitä kautta vastuun kantamiseen sekä työkavereiden arvostamiseen.

Tunne on tärkeämpi kuin todellisuus!

Kun kielteisyys ottaa vallan, se johtaa loppuunpalamiseen. Omalla asenteella voi parantaa toiminnan tulosta, taata itselleen ja muille turvallisuutta. Yritys itsestään ei tee mitään, vaan siellä työtä tekevät ihmiset.


Henkilökunnan myönteinen, eteenpäin vievä asenne ja ammattiylpeys luovat työyhteisön menestymisen edellytykset.

Yhteystiedot

Koulutuspalvelut Aurinkoiset Asenteet

Olli Linjala

Myynti ja varaukset Pertti af Hällström 0400 708 017
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.