ASENNETTA. JAKSAMISTA. HYVINVOINTIA.

Vuonna 2015 alkoi yhteiskunnan kolmas taantuma urani aikana

Kielteisen asenteen pesiytyminen yhteisöön, on varmin niitti viimeistenkin selviytymiseen tarvittavien mahdollisuuksien menettämiseen. Kielteisyyttä syydetään asenteisiin jatkuvasti "jokaisesta tuutista" ja ihmisten keskinäisissä keskusteluissa aamiaspöydästä alkaen. Järkevin keino selvitä tilanteesta on varmistaa henkilökunnalle myönteinen, luottamuksellinen asenne selviämiseen. Tällä asenteella syntyy onnistumisen halu sekä yhteistyöhön tarvittava toimintamalli ja jousto.

 

On viisasta tarttua asiaan nyt

Pari kolme tuntia henkilökunnan asenteeseen panostamisella, saattaa olla ratkaisevan suuri merkitys koko työyhteisön tulevaisuutta ajatellen. Olemme vaikuttaneet myönteisesti satojen tuhansien ihmisten asenteisiin vuosien saatossa. Tiedämme, miten pienestä hyvinvointi saattaa olla kiinni.

Esimerkiksi koulutuspakettimme Laatu On Vastuullani on erinomainen juuri tähän tilanteeseen. Se selvittää jokaisen yksilön merkityksen selviytymisessä, miten kielteinen ihmisten asenne tuhoaa koko työyhteisön sekä avoimuuden ja keskinäisen luottamuksen merkityksen.

aurinkoiset asenteet olli miettii syvia

Tunne on tärkeämpi kuin todellisuus!

Kun kielteisyys ottaa vallan, se johtaa loppuunpalamiseen. Omalla asenteella voi parantaa toiminnan tulosta, taata itselleen ja muille turvallisuutta. Yritys itsestään ei tee mitään, vaan siellä työtä tekevät ihmiset.


Henkilökunnan myönteinen, eteenpäin vievä asenne ja ammattiylpeys luovat työyhteisön menestymisen edellytykset.

Yhteystiedot

Koulutuspalvelut Aurinkoiset Asenteet

Olli Linjala

Myynti ja varaukset Pertti af Hällström 0400 708 017
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.